امام رضا عليه السلام :لَيسَ مِن دَواءٍ اِلاّ و َهُوَ يُهيجُ داءً؛دارويى نيست مگر اين كه بيمارى ديگرى را تحريك مى كند.كافي (ط - الإسلامية) ج‏8، ص 273 ، ح409 * * * امام رضا عليه السلام :اِثنانِ عَليلانِ أَبَدا : صَحيحٌ مُحتَمٍ و َعَليلٌ مُخَلِّط؛دوگروه هميشه مريضند، سالمى كه پرهيز میكند و مريضى كه پرهيز نمیكند. فقه الرضا ص 340 * امام رضا عليه السلام :لَيسَ مِن دَواءٍ اِلاّ و َهُوَ يُهيجُ داءً؛دارويى نيست مگر اين كه بيمارى ديگرى را تحريك مى كند.كافي (ط - الإسلامية) ج‏8، ص 273 ، ح409 *

دعا برای بیمار (4)

شنبه, 09 خرداد 1394 07:40

عوامل شفابخش تمام بیماری ها

نوشته شده توسط
  عوامل شفابخش تمام بیماری ها ( جسمی ، روحی ، فردی ، اجتماعی و .. ) 1- قرآن ( به خصوص سوره حمد )   و ننزل من القرآن ما هو شفاء و رحمه للمومنین  « و ما آنچه از قرآن نازل کردیم ( عامل ) شفاء و رحمت الهی برای اهل ایمان است » .    سوره اسراء ، آیه 82 امام کاظم (ع) فرمود : « در قرآن شفاء هر بیماری هست » .
در مورد ادعیه ای که در درمان امراض در مفاتیح موجود است، اولا چطور یقین حاصل کرده و ثانیا آیا اینگونه اذکار توجیه علمی دارند؟ در قرآن کریم از زبان حضرت ابراهیم (ع)آمده «واذا مرضت فهو یشفین»هنگامی که بیمار شوم او است که مرا شفا می دهد.با اینکه بیماری نیز گاهی از ناحیه خداست ،اما برای رعایت ادب درسخن آن را به خود نسبت می دهد.در حقیقت شفا به دست خداست وتلاشهای دیگر برای معالجه ودرمان بیماریها ،جزءمقدمات واسباب کار هستند،بنابر این دعا کردن وطلب شفا از خدا وواسطه قرار دادن اولیاءالهی برای این کار ،مورد تأیید قرآن مجید است.اما…
  چطور باید با بیماری صعب العلاج از طرف خداوند مقابله نمود؟ در پاسخ به این پرسش به مطالب ذیل توجه نمایید : 1- توانمندى روحى درتحمل مصیبت ها و گرفتاری ها به عواملى در مراحل تربیتى و شرایط رشد نیز بستگى دارد، اما اساس این ویژگى از منظر قرآن و روایات، در بینش انسان نهفته است; آن هم نه بینشى صرف، بلکه تفکرى که به همراهى اعتقاد باطنى و یقین به قدرت روحى انجامیده است. 2- در آیه 155 بقره مى خوانیم: وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَیْ‏ءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ…
پنج شنبه, 24 ارديبهشت 1394 11:21

صبر در بیماری

نوشته شده توسط
   در داستانی که از پیامبر(ص) رسیده( درباره صبر در بیماری و عدم دعا در مورد شفای چشم) و در داستان‌هایی مشابه می‌خواستم ببینم معیار ما برای این‌که چه وقت صبر کنیم و چه وقت دعا کنیم و آیا در هنگامی که صبر بهتر است باید چگونه دعا کنیم(چون می‌دانم دعا در هر شرایطی خوب است) توضیحاتی بفرمایید. قرآن کریم از قول حضرت ابراهیم(ع)می فرماید:وإذا مرضت فهو یشفین ]سوره شعراء آیه 80وهنگامی که بیمار شوم تنها او مرا شفا می دهد.توضیحاتی پیرامون بیماریها ونحوه بر خورد با آنها،وصبردر برابر آن وعجله نکردن برای مداوای هر مرض معمولی.ان الشفاء بید الله…

مطالب مراقبتهای معنوی